גם בריא גם טעים
מתכון לעוגיות שיבולת שועל עם שוקולד צ’יפס
אוהבים מתכונים של עוגיות בריאות? קבלו אחד גם טעים וגם בריא שילוב של עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צי'פס המעניק את הטעם המושלם לעוגיות מוצלחות
- נועם זיגדון
- ל' תשרי התשפ"ג
עוגיות שיבולת שועל עם שוקולד צ’יפס צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגיות שיבולת שועל עם שוקולד צ’יפס / נועם זיגדון
המצרכים לעוגיות שיבולת שועל עם שוקולד צ’יפס:
- 3 כוסות שיבולת שועל דקה
- 1 כוס קמח
- ½ שקית אבקת אפיה
- 1 כפית תמצית וניל
- 3/4 כוס סוכר
- 3 ביצים
- 1 כוס שמן
- 1/2 כפית קינמון
- 1 כוס שוקולד צ’יפס
- 1/2 כוס אגוזים קצוצים
אופן ההכנה לעוגיות שיבולת שועל עם שוקולד צ’יפס:
- בקערה, מערבבים היטב את כל המצרכים עד לאיחוד ומניחים בצד למשך 5 דקות
- מכדררים לכדורים קטנים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה (ניתן לגלגל לפני בשיבולת שועל, מי שאוהב)
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך 25 דקות או עד שיזהיבו.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות