לאירוע יוקרתי
מתכון למניפת תפוחים נדירה מבצק פילו
קינוח שהוא מנה: מתכון נהדר למניפת פילו במילוי של תערובת תפוחים מושלמת וטעימה, בהגשה עם אבקת סוכר וזילוף סילאן תקבלו מאפה מרשים במיוחד
- אפרת ושדי
- כ"ט תשרי התשפ"ג
מניפת תפוחים צילום: אפרת ושדי
מתכון למניפת תפוחים נדירה מבצק פילו / אפרת ושדי
המצרכים למניפת תפוחים נדירה מבצק פילו:
- 3 תפוחים גרנד סמיט קלופים וחתוכים לקוביות
- 3 כפות שמן קוקוס
- 1 כפית קינמון
- 2 כפות לימון סחוט
- 1 כף מיץ תפוחים סחוט טבעי
- 1/4 כוס סוכר דמררה
- 1/2 כף קורנפלור + 1/2 כף מים (מעורבבים יחד)
- 1 חב' בצק פילו מופשר
- שמן קוקוס להברשת הפילו
להגשה:
- סליאן טבעי
- אבקת סוכר
אופן ההכנה למניפת תפוחים נדירה מבצק פילו:
- מחממים תנור ל190 מעלות
הכנת המלית:
- במחבת רחבה מכניסים את התפוחים, סוכר דמררה, שמם קוקוס וקינמון ומערבבים היטב
- מבשלים על אש בינונית במשך מספר דקות עד שהסוכר נמס ומבעבע
- מוסיפים את המיץ לימון ומיץ תפוחים ומערבבים לאיחוד
- מסירים מהאש ומצננים היטב
הרכבת המניפה:
- לוקחים דף פילו אחד ומברישים בשמן קוקוס היטב
- מכווצים את הדף במרכז מהחלק הקרוב אלינו לחלק הרחוק יותר כמניפה
- מניחים מהמלית ומקפלים
- אופן הכנת המניפה. קרדיט: אפרת ושדי.אופן הכנת מניפת תפוחים - קרדיט - אפרת ושדי
- מברישים במעט שמן קוקוס מעל ומכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות ואופים במשך כ 15 עד 20 דקות או עד להזהבה.
- מצננים היטב
- מפזרים אבקת סוכר ומזלפים סילאן.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות