מנה בשרית מוצלחת
מתכון לפרגיות עם עלי סלק וגרגירי חומוס
ארוחת צוהריים טעימה בשילוב פרגיות ועלי סלק המתבשלים יחד עם גרגירי חומוס וירק קצוץ בתוספת מגוון תבליני הבית ופרוסות בצל, המעניקים יחד את הטעם המושלם למנה בשרית מוצלחת
- נועם זיגדון
- כ"ח תשרי התשפ"ג
פרגיות עם עלי סלק וגרגירי חומוס צילום: נועם זיגדון
מתכון לפרגיות עם עלי סלק וגרגירי חומוס / נועם זיגדון
המצרכים לפרגיות עם עלי סלק וגרגירי חומוס:
- 10 פרגיות חתוכות
- 6-8 עלי מנגולד חתוכים (עלי סלק)
- 1 בצל פרוס לפרוסות דקות
- ½ צרור כוסברה קצוצה
- 1 כוס חומוס מקופסת שימורים
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½ כפית כורכום
- 1 כפית כמון
- 1כף גדושה פפריקה
- ½ כף אבקת מרק עוף
- מיץ מחצי מלימון קטן
- 4 שיני שום כתוש
- ¼ כוס שמן
- ¼ כף מלח
- ½ כוס מים
אופן ההכנה לפרגיות עם עלי סלק וגרגירי חומוס:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את השום והמנגולד ומטגנים כ-5 דקות
- מוסיפים את הפפריקה והכורכום ומערבבים
- מוסיפים את הפרגיות ומטגנים משני צדדים
- מוסיפים את החומוס ומתבלים
- מוסיפים את המים, מערבבים ומביאים לרתיחה
- מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה במשך כשעה
- מוסיפים את המיץ לימון ומבשלים כ 10 דקות נוספות
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות