טעימות ומרהיבות
מדהים: מתכון לעוגיות חמאה בצורת אפרסק
מחפשים מתכון לעוגיות מרשימות באמת? קבלו מתכון מיוחד לעוגיות חמאה בצורת אפרסק, גם טעימות וגם מרהיבות, כך מכינים אותן
- נועם זיגדון
- כ"ג תשרי התשפ"ג
עוגיות חמאה בצורת אפרסק צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגיות חמאה בצורת אפרסק / נועם זיגדון
המצרכים לעוגיות חמאה בצורת אפרסק:
לבצק:
- 560 גרם קמח
- 1 אבקת אפיה
- 3 ביצים L
- 115 גרם חמאה
- ½ כוס חלב או מים
- 1 כפית תמצית וניל
- גרידת לימון
למילוי:
- ריבת משמש או אפרסק
לסירופ:
- ¼ כוס מיץ אפרסקים
- 1-2 טיפות צבע מאכל אדום
אופן ההכנה לעוגיות חמאה בצורת אפרסק:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד
- מכדררים את הבצק לכדורים קטנים ומשטחים אותם מעט
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים עד שמזהיב
אופן המילוי:
- לוקחים עוגייה אחת, מורחים עליה מעט ריבה ומחברים עוד עוגייה
הכנת הסירופ:
- מערבבים את מיץ האפרסקים עם צבע המאכל ומברישים את העוגיה בסירופ
- מגלגלים בסוכר ומקשטים בעלי נענע טריים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות