י"ב חשון התשפ"ה
13.11.2024

מתכון לעוגיות מקרוד מטוגנות

נהדר לאוהדי הסולת: מתכון מוצלח של עוגיות מקרוד המורכבות מבצק סולת וממולאות בתמרים, מטוגנות בשמן עמוק וטבולות בסירופ מתוק

מתכון לעוגיות מקרוד מטוגנות
עוגיות מקרוד מטוגנות צילום: אתי זוהר

מתכון לעוגיות מקרוד מטוגנות / אתי זוהר

המצרכים לעוגיות מקרוד מטוגנות:

  • 1/2 קילו סולת
  • 1.5 כוסות קמח
  • 2 כפות סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • קליפת לימון מגוררת
  • 1 כוס שמן רותח על כל המצרכים
  • 1/2 כפית אבקת אפיה
  • 1 + רבע כוסות מים מהברז

למילוי:

  • תמרים בוואקום

לסירופ:

  • 3 כוסות סוכר
  • 2 כוסות מים
  • כמה טיפות מיץ לימון

אופן ההכנה לעוגיות מקרוד מטוגנות:

  1. בקערה מכניסים את כל המצרכים ולשים היטב עד לקבלת בצק חלק
  2. מחלקים את הבצק ל 3 כדורים
  3. מרדדים כל כדור בצק למלבן ומורחים בתמרים בוואקום
  4. ניתן לחמם על הגז את התמרים ולהוסיף להן מעט מיץ תפוזים, קינמון וציפורן
  5. מגלגלים לרולדה חותכים לעוגיות ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמה
  6. כאשר העוגיות מתקררות טובלים כל עוגיה בסירופ חם

הכנת הסירופ:

  1. בסיר קטן מכניסים את מצרכי הסירופ ומבשלים על אש גבוהה במשך כ 15 דקות, עד לקבלת סירופ חלק.

בהצלחה רבה ובתאבון

עוגיות תמרים מתכון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}