טעם חדש
מתכון למשולשוקולד לבן עם ביסקוויטים וחמוציות
קינוח מיוחד עם טעם חדש, שילוב של שוקולד לבן עם ביסקוויטים, חלבה, חמוציות ובציפוי של קוקוס, מעניקים לכם יחד חגיגה מושלמת
- שולמית שחר
- י"ח תשרי התשפ"ג
משולשי שוקולד לבן צילום: שולמית שחר
מתכון למשולשוקולד לבן עם ביסקוויטים וחמוציות / שחר שולמית
המצרכים למשולשוקולד לבן עם ביסקוויטים וחמוציות:
מידות אוניברסליות
מתקבלים 3 פסים
- 500 גרם ביסקוויטים
- 100 גרם חמאה
- 1/2 כוס ממרח חלבה
- מעט צבע מאכל ורוד בייבי (מוטמע בממרח החלבה)
- 1/2 כוס חלב
- 200 גרם שוקולד לבן
- 50 גרם חמוציות קצוצות
- קוקוס לציפוי הפסים
אופן ההכנה למשולשוקולד לבן עם ביסקוויטים וחמוציות:
- במעבד מזון, טוחנים את הביסקוויטים עד לקבלת אבקה
- מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב עד לאיחוד
- עוטפים תבניות משולשים בשקית ניילון ודוחסים לתוכן את המסה ומפלסים היטב.
- תבניות משולש. קרדיט: שולמית שחר
- מקפיאים היטב לפני חילוץ
- מוציאים את הפסים מהשקית ומגלגלים אותם בקוקוס
- פורסים לפרוסות משלשים ומתענגים.
הערה: ניתן כמובן להכין גלילות במקום משולשים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות