לא תפסיקו לנשנש אותן
מתכון לקציצות שניצל מטוגנות וקריספיות
קציצות עוף מושלמות וטעימות במיוחד במרקם קריספי שיעניק לכם תוספת נהדרת לכל ארוחה או סתם כשמתחשק להתפנק על נשנוש בשרי
- חני לוין
- י"ז תשרי התשפ"ג

קציצות שניצל קריספיות צילום: אתי זוהר
מתכון לקציצות שניצל מטוגנות וקריספיות / אתי זוהר
המצרכים לקציצות שניצל מטוגנות וקריספיות:
- 1/2 קילו חזה עוף טחון
- 1 בצל מגורד
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- 3 שיני שום קצוצות
- 1 ביצה
- 3 כפות פרורי לחם / קמח מצה
- מעט מלח
- פלפל שחור גרוס
- גריל עוף
אופן ההכנה לקציצות שניצל מטוגנות וקריספיות:
- בקערה מכניסים את כל המרכיבים ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה
- בעזרת ידיים רטובות יוצרים קציצות עגולות
- טובלים את הקציצות בפירורי לחם ומיד לאח"מ מטגנים בשמן עמוק עד להשחמה נאה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות