י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
תוספת שמחממת את הלב

מתכון לדלורית ברוטב סילאן וירק קצוץ

מחפשים תוספת מוצלחת לחג? קבלו מתכון לדלורית המתבשלת ברוטב סילאן יחד עם ירק קצוץ ופלפל ארבעת העונות המוסיף את הטעם המשובח לתבשיל מושלם

מתכון לדלורית ברוטב סילאן וירק קצוץ
דלורית ברוטב סילאן וירק קצוץ צילום: שולמית שחר

מתכון לדלורית ברוטב סילאן וירק קצוץ / שחר שולמית

המצרכים לדלורית ברוטב סילאן וירק קצוץ:

מידת כוס חד פעמית סטנדרטית לשתיה חמה

  • 1 דלורית בינונית
  • 1 כוס מים
  • 4 כפות שמן
  • 4 כפות סילאן
  • 1/2 כפית פלפל ארבע העונות
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית פפריקה מתוקה גרוסה
  • חופן פטרוזיליה

אופן ההכנה לדלורית ברוטב סילאן וירק קצוץ:

  1. מקלפים ופורסים את הדלורית לפרוסות ומניחים אותן בסיר
  2. שמים בסיר את המים ומפזרים מעל את התבלינים מלבד הפטרוזיליה
  3. מרתיחים את התבשיל ומנמיכים למינימום
  4. מבשלים על להבה נמוכה עד לריכוך הדלורית (הדלורית מפרישה מעט נוזלים)
  5. בין לבין לוקחים בכף מהרוטב ויוצקים על גבי הדלורית
  6. מפזרים מעל את הפטרוזליה ומבשלים עוד מספר דקות

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון דלעת תוספת מתכונים לראש השנה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}