טעים ומוצלח
מתכון לדלעת מקורמלת נדירה ומושלמת
מעוניינים לשדרג את שולחן החג עם מאכלים חדשים וטעימים? קבלו מתכון לקוביות דלעת מקורמלות, המעדן הכי טעים ומוצלח שיש
- חני לוין
- כ"ה אלול התשפ"ב
דלעת מקורמלת צילום: יפית חג'ג'
מתכון לדלעת מקורמלת נדירה ומושלמת / יפית חג'ג'
המצרכים לדלעת מקורמלת נדירה ומושלמת:
- 1 דלעת קלופה וחתוכה לקוביות גדולות
- 3 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
- חופן סוכר חום (כ3/4 כוס לערך)
- קינמון טחון
- מקלות קינמון
- כוכב אניס (אופציונלי, לא חייב מוסיף מאוד ליופי)
- פלפל שחור גרוס
- מלח
אופן ההכנה לדלעת מקורמלת נדירה ומושלמת:
- מבשלים את קוביות הדלעת במים עד לריכוך ומסננים היטב.
- בינתיים מטגנים את הבצלים עד להשחמה ומוסיפים חופן סוכר חום, קינמון טחון, מקלות קינמון וכוכב אניס.
- מבשלים היטב עד להסמכה וקבלת תערובת מקורמלת, מוסיפים את קוביות הדלעת ומערבבים בעדינות עד שהקוביות מצופות היטב.
- מפזרים מעל עוד מעט סוכר חום, מלח ופלפל שחור גרוס ומערבבים בעדינות עד לקבלת קוביות דלעת מקורמלות היטב.
- מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות על תוכנית טורבו למשך כ10 דקות עד להשחמה נאה
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות