לשדרג את שולחן החג
מתכון לסלט מלפפונים במיונז ושמיר קצוץ
סלט חגיגי, טעים והכי קליל שיש, מלפפונים הנחתכים בצורה שונה ומעניינת ומתובלים בשום, מלח מיונז ושמיר קצוץ מעניקים לכם סלט נוסף המשדרג את שולחן החג
- חני לוין
- כ"ג אלול התשפ"ב
סלט מלפפונים במיונז צילום: אורלי בכר
מתכון לסלט מלפפונים במיונז ושמיר קצוץ / אורלי בכר
המצרכים לסלט מלפפונים במיונז ושמיר קצוץ:
- 4 מלפפונים
- 2 שיני שום כתושות
- מעט מלח
- 1/2 חבילת שמיר קצוץ
- 2 כפות מיונז
- מנדולינה זיגזג לחיתוך המלפפונים
אופן ההכנה לסלט מלפפונים במיונז ושמיר קצוץ:
- שוטפים את המלפפונים היטב וחותכים אותם בעזרת המנדולינה בצורת זיגזג
- אופן חיתוך המלפפונים במנדולינה. קרדיט: אורלי בכר.אופן חיתוך המלפפונים - אורלי בכר
- מעבירים את המלפפונים לקופסא ומוסיפים את יתר המצרכים
- מערבבים היטב עד לקבלת סלט אחיד
- שומרים בקירור עד להגשה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות