טעם המושלם
מתכון לקציצות צבעוניות בשילוב מוצרלה וירק קצוץ
מחפשים רעיון לקציצות מעניינות וטעימות? קבלו מתכון לקציצות המורכבות מבלילה חלבית עם גזר מגורד, פלפל קלויים, ירק קצוץ וגבינת מוצרלה המעניקה את הטעם המושלם לקציצות
- שולמית שחר
- י"ח אלול התשפ"ב
- 1 תגובות
קציצות צבעוניות בשילוב מוצרלה וירק קצוץ צילום: שולמית שחר
מתכון לקציצות צבעוניות בשילוב מוצרלה וירק קצוץ / שולמית שחר
המצרכים לקציצות צבעוניות בשילוב מוצרלה וירק קצוץ:
לבלילה:
- 2 ביצים גודל לארג'
- 10 גרם שמרים יבשים
- 10 גרם סוכר
- 200 מ"ל מים
- 300 מ"ל חלב
- 400 גרם קמח
- 5 כפיות מלח
לתוספת:
- 150 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
- 2 גזרים קלופים ומגוררים גס
- 2 פלפלים אדומים קלויים קלופים וקצוצים
- חבילה כוסברה שטופה וקצוצה דק
אופן ההכנה לקציצות צבעוניות בשילוב של מוצרלה וירק קצוץ:
הכנת הבלילה:
- בקערה גדולה שמים את הביצים / מים / חלב / שמרים וסוכר ומערבבים היטב במטרפה ידנית
- מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים עד לאיחוד
- מכסים את הקערה למנוחה של חצי שעה
- כעבור חצי שעה מוסיפים לבלילה את התוספות ומערבבים היטב
- משמנים מחבת שקעים מטפלון (חום בינוני נמוך) במעט מאוד שמן וממלאים את השקעים בבלילה ומשטחים אותה יפה
- (אפשר להכין גם במחבת רגילה או מעין חביתיות גדולות או קציצות קטנות)
- מטגנים את הקציצות משני הצדדים עד הזהבה
- לפני כל טיגון מוסיפים טיפונת שמן למחבת
- מעבירים לנייר סופג לפני שמתחילים לחגוג
- הולך מצוין בתוך פיתה טרייה עם סלט ירקות עשיר וסחוג.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות