בשילוב גמבה ובצל סגול
מתכון לסלט אבוקדו עסיסי ומשובח
אוהבים אבוקדו? קבלו אותו במתכון משודרג, בשילוב של רצועות גמבות ובצל סגול מתאים כסלט לסעודת החג או בארוחת ערב טעימה ומוצלחת
- חני לוין
- ט"ז אלול התשפ"ב
סלט אבוקדו עסיסי צילום: אורלי מוסאי
מתכון לסלט אבוקדו עסיסי ומשובח / אורלי מוסאי
המצרכים לסלט אבוקדו עסיסי ומשובח:
- 2 אבוקדו
- 2 גמבות קטנות בצבעי אדום וצהוב
- 1 בצל סגול קטן
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- שמן
- לימון
אופן ההכנה לסלט אבוקדו עסיסי ומשובח:
- מקלפים את האבוקדו וחותכים אותו לרצועות
- שוטפים את הגמבות היטב וחותכים גם אותן לרצועות דקות
- מקלפים את הבצל וחותכים לרצועות דקות
- מכניסים את רצועות האבוקדו, הגמבה והבצל לקערה ומוסיפים מלח, פלפל שחור גרוס, מעט שמן ולימון לפי הטעם.
- מערבבים היטב ומגישים עם כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות