י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
עסיסית ומיוחדת

מתכון לעוגת קרמבו פרווה מוצלחת

עוגה עסיסית ומיוחדת המתאימה לשבתות, חגים או זמנים מיוחדים, מתכון לעוגת קרמבו פרווה המתאימה כקינוח לאחר כל סעודה

מתכון לעוגת קרמבו פרווה מוצלחת
עוגת קרמבו פרווה מוצלחת צילום: גילה מוגמי

מתכון לעוגת קרמבו פרווה מוצלחת / גילה מוגמי

המצרכים לעוגת קרמבו פרווה מוצלחת:

לבסיס:

  • 250 גרם ביסקוויטים טחונים
  • 150 גרם מרגרינה
  • 3 כפות קקאו
  • 2 סוכר וניל
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1/4 כוס מים
  • 1 כף תמצית וניל

לקרם:

  • 250 מל קצפת צמחית
  • 3 כפות פודינג וניל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 סוכר וניל

לציפוי:

  • 250 מל קצפת צמחית
  • 2 חבילות שוקולד

אופן ההכנה לעוגת קרמבו פרווה מוצלחת:

הכנת הבסיס:

  1. בקערה מערבבים הייטב את כל מצרכי הבסיס ומשטחים בתבנית בינונית
  2. מכניסים למקפיא למשך 20 דקות

הכנת הקרם:

  1. מקערה, מקציפים את הקצפת הצמחית ומוסיפים בהדרגה את הפודינג, תמצית וניל וסוכר וניל ומקציפים עד לקבלת קרם יציב
  2. משטחים את הקרם מעל הבסיס ומכניסים למקפיא למשך שעתיים

הכנת הציפוי:

  1. ממיסים את הקצפת הצמחית עם השוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת גנאש חלק.
  2. משטחים מעל שכבת הקרם ומקשטים איך שאוהבים.
  3. שומרים בהקפאה עד להגשה

בהצלחה רבה ובתאבון

עוגה מתכון עוגת קרמבו פרווה קינוח

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}