עסיסית ומיוחדת
מתכון לעוגת קרמבו פרווה מוצלחת
עוגה עסיסית ומיוחדת המתאימה לשבתות, חגים או זמנים מיוחדים, מתכון לעוגת קרמבו פרווה המתאימה כקינוח לאחר כל סעודה
- חני לוין
- ד' אלול התשפ"ב
עוגת קרמבו פרווה מוצלחת צילום: גילה מוגמי
מתכון לעוגת קרמבו פרווה מוצלחת / גילה מוגמי
המצרכים לעוגת קרמבו פרווה מוצלחת:
לבסיס:
- 250 גרם ביסקוויטים טחונים
- 150 גרם מרגרינה
- 3 כפות קקאו
- 2 סוכר וניל
- 1/4 כוס סוכר
- 1/4 כוס מים
- 1 כף תמצית וניל
לקרם:
- 250 מל קצפת צמחית
- 3 כפות פודינג וניל
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 סוכר וניל
לציפוי:
- 250 מל קצפת צמחית
- 2 חבילות שוקולד
אופן ההכנה לעוגת קרמבו פרווה מוצלחת:
הכנת הבסיס:
- בקערה מערבבים הייטב את כל מצרכי הבסיס ומשטחים בתבנית בינונית
- מכניסים למקפיא למשך 20 דקות
הכנת הקרם:
- מקערה, מקציפים את הקצפת הצמחית ומוסיפים בהדרגה את הפודינג, תמצית וניל וסוכר וניל ומקציפים עד לקבלת קרם יציב
- משטחים את הקרם מעל הבסיס ומכניסים למקפיא למשך שעתיים
הכנת הציפוי:
- ממיסים את הקצפת הצמחית עם השוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת גנאש חלק.
- משטחים מעל שכבת הקרם ומקשטים איך שאוהבים.
- שומרים בהקפאה עד להגשה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות