לכבוד שבת קודש
מתכון לדגיי סול מטוגנים בציפוי קריספי מושלם
מתכון נהדר לשניצלים מדגי סול קריספיים ומושלמים, מתאימים במיוחד כמנה לסעודה שלישית, הם מתחממים מצוין על פלטת השבת ומעניקים טעם משובח יותר
- עליזה עליון
- כ"ח אב התשפ"ב
דגיי סול מטוגנים בציפוי קריספי מושלם צילום: עליזה עליון
מתכון לדגיי סול מטוגנים בציפוי קריספי מושלם / עליזה עליון
המצרכים לדגיי סול מטוגנים בציפוי קריספי מושלם:
- 5 יחי דג סול שטופים ומיובשים
- שמן לטיגון
- פירורי לחם
- 1/2 כוס קמח
- שומשום
- 3 ביצים
- מעט פלפל שחור
- מלח
- מעט כורכום
- 1 שן שום כתושה (לא חייב)
אופן ההכנה לדגיי סול מטוגנים בציפוי קריספי מושלם:
- לוקחים שלוש קערות
- בקערה אחת מכניסים את הביצים, התבלינים והשום וטורפים היטב לאיחוד
- בקערה שניה נכניס את הקמח
- בקערה שלישית נכניס את פירורי הלחם
- טובלים את הדגים תחילה בקערת הקמח לאח"מ בקערת הביצים ולאח"מ בקערת פירורי הלחם
- מחממים מחבת עם שמן עמוק ומטגנים את השניצלים משני הצדדים עד להזהבה
- מגישים עם צ'יפס / אורז או כל מה שאוהבים
- מתאימים במיוחד לסעודה שלישית, מתחממים מצויין על הפלטה
בהצלחה רבה ובתיאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות