מנת בוקר עסיסית
מתכון לשקשוקה תפוחי אדמה - סלטה טייבה
מתכון נהדר לשקשוקה בטעם חדש ומעניין, משולבת בפרוסות תפוחי אדמה רצועות גמבה ופלפל חריף יחד עם ירק קצוץ המעניק את טעמו המשובח למנת בוקר עסיסית
- נועם זיגדון
- כ"ה אב התשפ"ב
שקשוקה תפוחי אדמה צילום: נועם זיגדון
מתכון לשקשוקה תפוחי אדמה - סלטה טייבה / נועם זיגדון
המצרכים לשקשוקה תפוחי אדמה - סלטה טייבה:
- ¼ כוס שמן
- 4 תפוחי אדמה פרוסים
- גמבה אדומה פרוסה לרצועות -לא חובה
- 1 פלפל חריף חתוך לטבעות
- 4 שיני שום
- 10 עגבניות בשלות פרוסות
- ¼ כף מלח
- ¼ כפית כורכום
- 1 כף פפריקה מתוקה
- ¼ כפית פלפל שחור
- צרור פיטרוזליה קצוצה
אופן ההכנה לשקשוקה תפוחי אדמה - סלטה טייבה:
- מחממים שמן בסיר שטוח מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים עד השחמה משני צדדים
- מוסיפים את הגמבות, הפלפל חריף והשום ומכסים את הסיר, מאדים במשך 5 דקות
- מוסיפים את התבלינים והעגבניות מעל ומבשלים עוד 10 דקות
- שוברים ביצים פנימה ומפזרים מעליהן מלח, פלפל שחור ופטרוזיליה
- מכסים את הסיר ומבשלים עוד 10 דקות על אש בינונית להבה נמוכה
הערות:
❇ בכל שלב הסיר צריך להיות מכוסה, אין צורך להוסיף מים, הירקות מפרישים נוזלים
❇ לא לערבב, יש להניח שכבה על שכבה זה היופי בשקשוקה הזאת.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות