מתכון ללחם קולה בציפוי שקדים
מתכון מעניין ללחם חדש בשילוב משקה קולה אהוב ובציפוי של שקדים וביצה טרופה, מתאים לכל עת ומשדרג כל ארוחה
- שולמית שחר
- כ"ב אב התשפ"ב
לחם קולה בציפוי שקדים צילום: שולמית שחר
מתכון ללחם קולה בציפוי שקדים / שחר שולמית
המצרכים ללחם קולה בציפוי שקדים:
מידות אוניברסליות
- 4 תבניות מאורכות חד פעמיות רגילות או מעוצבות
- 1 קילו קמח
- 2 כפות שמרים יבשים
- 2 כפות סוכר
- 1 כף מחוקה מלח
- 1/4 כוס שמן
- 750 מ"ל קולה
אופן ההכנה ללחם קולה בציפוי שקדים:
בקערת המיקסר שמים את כל המצרכים ולשים עם וו לישה מספר דקות
משמנים היטב את כף היד ולאט לאט מנתקים את הבצק מהקערה ויוצרים כדור בצק
מתפיחים את הבצק כשהוא מכוסה עד להכפלת הנפח
מכינים קערית קטנה עם שמן ובידיים משומנות אוספים את הבצק מהקערה לכדור ומורידים אותו לשיש משומן וחותכים אותו ל4 חלקים
מעבדים קלות כל חלק של בצק לצורת מלבן ומניחים אותו בתבנית חד פעמית משומנת היטב
מתפיחים את הבצק בתבניות שעה נוספת
מורחים את הלחמים בביצה טרופה ומפזרים מעל שקדים פרוסים
אופים את הלחמים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך כ25 דקות או עד הזהבה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות