מתכון לסלט חצילים מטוגנים בעשבי תיבול
סלט מיוחד וטעים, פרוסות של חציל מטוגנות ומתובלות בתערובת של כוסברה, מיץ לימון, חומץ ושמן ומעניקים לסלט טעם עסיסי ומלא עניין
- חני לוין
- ט"ו אב התשפ"ב
חצילים מטוגנים בעשבי תיבול צילום: המתכונים של ורד כהן
מתכון לסלט חצילים מטוגנים בעשבי תיבול / המתכונים של ורד כהן
המצרכים לסלט חצילים בעשבי תיבול:
- 5 שיני שום כתושות
- 1 חב' כוסברה קצוצה
- מלח
- פלפל שחור
- 1/2 כוס מיץ לימון
- 1/2 כוס חומץ
- 1/2 כוס שמן
- 2 חצילים פרוסים לעיגולים
אופן ההכנה לסלט חצילים בעשבי תיבול:
- חותכים את החצילים לפרוסות עגולות ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמה
- בקערה מכניסים את יתר המצרכים ומערבבים היטב לאיחוד.
- מניחים שכבה של חצילים מטוגנים בתוך קופסא ומעליהם שופכים מתערובת הכוסברה.
- מעל מניחים שכבה נוספת של חצילים ושוב שופכים מהרוטב כך עד לגמר החצילים ומכניסים לקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות