טעימה במיוחד
מתכון לפרוסות תפוחי אדמה בעשבי תיבול
תוספת מעולה לכל ארוחת צהריים, פרוסות תפוחי אדמה דקות במיוחד המתובלות בתערובת של עשבי תיבול ומעניקות לכם מנת פרווה מושלמת וטעימה במיוחד
פרוסות תפוחי אדמה בתנור צילום: אורלי מוסאי
מתכון לפרוסות תפוחי אדמה בעשבי תיבול / אורלי מוסאי
המצרכים לפרוסות תפוחי אדמה בעשבי תיבול:
- 5 תפוחי אדמה פרוסים דק
- 1/3 כוס שמן
- 1 שום כתוש
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 1/2 כפית כורכום
- 1 כף תערובת עשבי תיבול
אופן ההכנה לפרוסות תפוחי אדמה בעשבי תיבול:
- מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בתוך תבנית
- בקערה מכניסים את כל יתר המצרכים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
- מברישים את תפוחי האדמה בתערובת ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות
- אופים במשך שעה וחצי עד להשחמה בצדדים.
- מגישים עם אורז ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות