ארוחת ערב נהדרת
מתכון לריבועי בצק עלים במלית סלט טונה
ארוחת ערב קלילה וטעימה עם מאפה עלים במלית סלט טונה משובח וטעים במיוחד, מתכון קל להכנה ומהיר ומתאים להגשה לצד סלט ירקות עשיר
- נועם זיגדון
- כ"ו תמוז התשפ"ב
ריבועי בצק עלים במלית סלט טונה צילום: נועם זיגדון
מתכון לריבועי בצק עלים במלית סלט טונה / נועם זיגדון
המצרכים לריבועי בצק עלים במלית סלט טונה:
- 1 חבילה בצק עלים מרודד
לסלט טונה:
- 2 בצלים גדולים קצוצים
- 3 קופסאות טונה
- שמן של הטונה
- 2 כפות רסק
- פלפל חריף
- 6 שיני שום
- פלפל שחור
- מלח
- 1 כוס מים
אופן ההכנה לריבועי בצק עלים במלית סלט טונה:
- מחממים מחבת עם מעט מהשמן של הטונה ומטגנים את הבצל עד להשחמה, מוסיפים את הרסק והמים ומערבבים, מוסיפים את התבלינים והטונה ומבשלים כ- 20 דקות
- חותכים את בצק העלים לריבועים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה,
- במרכז הריבוע לוחצים עם כוס ליצירת שקע ומחוררים את השקע במזלג
- מברישים בחלמון, מפזרים שומשום וממלאים את השקע בסלט טונה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180°-200° ואופים כ-20 דקות
- מוציאים מהתנור ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות