קינוח מתוק
מתכון למרקיז שוקולד עם פיסטוק, שקדים וחמוציות
קינוח חגיגי וטעים: מתכון למרקיז שוקולד המשולב בפיסטוקים, שקדים, חמוציות וביסקוויטים, יוצרים יחד ממתק חלבי מושלם וטעים במיוחד
- חני לוין
- כ"ג תמוז התשפ"ב
מרקיז צילום: שולמית שחר
מתכון למרקיז שוקולד עם פיסטוק, שקדים וחמוציות / שחר שולמית
המצרכים למרקיז שוקולד עם פיסטוק, שקדים וחמוציות:
מידות אוניברסליות
מתקבלים 30 יחידות (תלוי בגודל החטיף)
למרקיז:
- 250 גרם שוקולד מריר
- 340 גרם חלב מרוכז
- 90 גרם חמאה
- 50 גרם חמוציות קצוצות
- 50 גרם מקלות שקדים
- 50 גרם מקלות פיסטוק
- 270 גרם ביסקוויטים טחונים
אופן ההכנה למרקיז שוקולד עם פיסטוק, שקדים וחמוציות:
- מניחים בקערה את השוקולד עם החמאה והחלב המרוכז וממיסים אותם במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד לאיחוד
- מוסיפים את התוספות ומערבבים
- מוסיפים את הביסקוויטים ומאחדים מסה
- דוחסים את מסה לתבניות הייעודיות ומקפיאים לפני חילוץ
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות