מתכון למילפיי – מאפה עלים יוקרתי עם קרם ריבת חלב
מחפשים קינוח חלבי יוקרתי וקל להכנה? קבלו מתכון נהדר למילפיי - מאפה בצק עלים המשלב בתוכו קרם ריבת חלב משובח וטעים במיוחד
- חני לוין
- כ' תמוז התשפ"ב
מתכון למילפיי – מאפה עלים יוקרתי עם קרם ריבת חלב / אתי זוהר
המצרכים למילפיי – מאפה עלים יוקרתי עם קרם ריבת חלב:
- בצק עלים מופשר
לקרם ריבת חלב:
- 3 מכלי שמנת מתוקה
- 6 כפות פודינג וניל
- 1/2 כוס חלב
- 3 כפות ריבת חלב
- 1/4 כפית נס קפה (לא חייב)
אופן ההכנה למילפיי – מאפה עלים יוקרתי עם קרם ריבת חלב:
קורצים עיגולים מבצק עלים בעזרת קורצן (או בעזרת קופסת שימורים של תירס למשל)
מניחים את עיגולי הבצק על גבי נייר אפיה בתבנית של תנור ומעל עיגולי הבצק מניחים נייר אפיה נוסף .
מעל נייר האפייה מניחים תבנית נוספת של תנור - זהה לתבנית שמלמטה .
מכניסים את עיגולי הבצק לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ביחד עם שתי התבניות מעל ומתחת ואופים במשך כ 25 דקות עד להזהבה.
מוציאים מהתנור ומצננים מעט.
פותחים כל עיגול בצק אפוי לשניים כמו סנדוויץ'.
הכנת הקצפת:
מקציפים היטב את השמנת המתוקה יחד עם הפודינג וניל והחלב, מוסיפים את ריבת החלב ומערבבים בעדינות עד לאיחוד.
מוסיפים את הנס קפה ומערבבים באיטיות עד לאיחוד.
הרכבת המאפה:
בעזרת שקית זילוף וצנתר ממלאים את עיגולי הבצק האפויים בקרם עשיר
מניחים את החצי השני ומעליו מזלפים עוד קצפת
מקשטים מעל כיד הדמיון
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות