טעם מתקתק ומשובח
מתכון לתבשיל עופות עם בצל ברוטב מתקתק
מחפשים מתכון חדש לתבשיל עוף? קבלו מתכון מושלם המשלב בתוכו שוקיים, בצלים, סילאן, שומשום ותבלינים המשלימים יחד לטעם מתקתק ומשובח
- שולמית שחר
- ב' תמוז התשפ"ב
תבשיל עופות ובצל ברוטב מתקתק צילום: שולמית שחר
מתכון לתבשיל עופות עם בצל ברוטב מתקתק / שולמית שחר
המצרכים לתבשיל עופות עם בצל ברוטב מתקתק:
מידות אוניברסליות
- 4 בצלים גדולים
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס סילאן
- 1/4 כוס מיץ לימון
- 1 כפית מחוקה פלפל לימון פרסי ושום (של אהרוני או פלפל שחור גרוס)
- 1 כף מלאה פפריקה מתוקה גרוסה
- 1 כפית מחוקה מלח
- 16 יחידות של שוקיים
- 2 כפות שומשום
אופן ההכנה לתבשיל עופות עם בצל ברוטב מתקתק:
- מקלפים וחותכים את הבצלים לרצועות דקות ומטגנים אותו עד להזהבה קלה
- מנקים ושוטפים את העופות ומוסיפים אותם ואת שאר המצרכים לסיר ומערבבים
- משאירים את הסיר מכוסה כשעה לספיחת טעמים
- מבשלים את התבשיל על להבה נמוכה בינונית עד לצמצום רוב הנוזלים
- מידי פעם במהלך הבישול לוקחים עם כף את הרוטב שבתחתית הסיר ויוצקים מעל התבשיל
- מגישים עם אורז לבן.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות