טעם משובח
מתכון לסלט בורגול ירוק בתיבול מושלם
סלט עסיסי ומרענן המתאים במיוחד לארוחת ערב חגיגית וטעימה, שילוב של בורגול עם ירק קצוץ, חמוציות ושקדים קלויים מקבלים יחד את הטעם המשובח לסלט מושלם
- עליזה עליון
- ל' סיון התשפ"ב
סלט בורגול ירוק צילום: עליזה עליון
מתכון לסלט בורגול ירוק בתיבול מושלם / עליזה עליון
המצרכים לסלט בורגול ירוק בתיבול מושלם:
- 2 כוסות בורגול
- 2.5 כוסות מים רותחים
- 5 כפות שמן זית
- 1 לימון גדול סחוט
- 1 כפית מלח
- מעט פלפל שחור
- 1 כוס קטנה חמוציות
- 1 כוס קטנה שקדים קלויים
- 1 כוס גדולה (אפשר יותר) פטרוזילה, כוסברה ובצל ירוק קצוצים (אפשר גם מעט נענע)
אופן ההכנה לסלט בורגול ירוק בתיבול מושלם:
- בוררים ושוטפים היטב את הבורגול
- מכניסים לקערה עם מים רותחים עד שהמים נספגים בבורגול (בערך חצי שעה) והוא מתנפח מעט
- בקערית נפרדת מערבבים לימון, שמן, מלח ופלפל שחור, שופכים על הבורגול ומערבבים הייטב
- מוסיפים את הירק הקצוץ והחמוציות ומערבבים שוב לאיחוד
- מפזרים מעל את השקדים (אחריי שקולים אותם כמה דקות על מחבת)
- מגישים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות