מהמטבח הטריפוליטאי
מתכון לעוגיות רייבה
עוגיות רייבה הן מאפה המגיע מהמטבח הטריפוליטאי, הן מורכבות ממצרכים נגישים והמרקם שלהן נמס בפה, במרכז העוגיה מונח שקד הנותן את טעמו הנפלא לנשנוש מתוק וטעים
עוגיות רייבה צילום: רפאל דדוש
מתכון לעוגיות רייבה / רפאל דדוש
המצרכים לעוגיות רייבה:
- 400 גר' קמח מנופה
- 220 גר' אבקת סוכר
- 1/4 כפית סודה לשתייה
- כ - 1 כוס שמן
אופן ההכנה לעוגיות רייבה:
- בקערה, מכניסים את הקמח, אבקת הסוכר והסודה לשתייה ומערבבים היטב.
- מוסיפים שמן בהדרגה ומערבבים היטב עד להתגבשות הבצק כפלסטלינה.
- מחלקים את הבצק לכדורים של 30 גרם.
- משטחים מעט את הכדורים ומניחים בתבנית עם נייר אפייה במרווחים, חורצים לחריצים (כמו בתמונה) ונועצים שקד במרכז.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 170° ואופים כ5-6 דקות. עד להשחמה נאה.
- מוציאים לטמפרטורת החדר להצטננות ומגישים עם קפה שחור חזק
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות