חגיגי ומתוק
מתכון לקצפיות קוקוס אפויות במנג'ט
עוגיות טעימות ומהירות הכנה, מורכבות מחלבונים, סוכר וקוקוס מקושטות בדובדבנים וסוכריות צבעוניות ומעניקות קינוח חגיגי ומתוק
- נועם זיגדון
- כ"ד סיון התשפ"ב

קצפיות קוקוס אפויות במנג'ט צילום: נועם זיגדון
מתכון לקצפיות קוקוס אפויות במנג'ט / נועם זיגדון
המצרכים לקצפיות קוקוס אפויות במנג'ט:
- 1 כוס חלבונים
- 2 כוסות סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 4 כוסות קוקוס
לקישוט:
- סוכריות צבעוניות לקישוט
- דובדבנים חתוכים לרבעים לקישוט
אופן ההכנה לעוגיות קוקוס צבעוניות במנג'ט:
- מכניסים את החלבונים, הסוכר וניל והסוכר לסיר
- מבשלים על הגז כ-5 דקות תוך כדי ערבוב מתמיד
- מעבירים לקערת מיקסר ומקציפים כ 5 דקות עד לקבלת קצף מבריק ויציב
- מוסיפים את הקוקוס בתנועת קיפול ומערבבים באיטיות לאיחוד.
- מעבירים לשקית זילוף, מזלפים לעטרות נייר (מנג'טים) ומקשטים בסוכריות / דובדבנים
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 150° ואופים כ-20 דקות
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות