טעם נפלא
מתכון לממרח פסטו איטלקי
מתכון מעולה לממרח פסטו בהכנה ביתית, משולב בפיסטוקים ואגוזי לוז יחד עם בזיליקום, שום טרי וצנוברים מעניקים את הטעם הנפלא לפסטו הפופולרי
- רפאל דדוש
- כ"ד סיון התשפ"ב
ממרח פסטו צילום: רפאל דדוש
מתכון לממרח פסטו איטלקי / רפאל דדוש
המצרכים לממרח פסטו איטלקי:
- בזיליקום
- מלח
- פלפל שחור
- שיני שום
- צנוברים קלויים
- פיסטוק קלוי
- אגוזי לוז
- שמן זית
- שמן שומשום
אופן ההכנה לממרח פסטו איטלקי:
- שוטפים ומייבשים היטב צרורות בזיליקום
- במעבד מזון טוחנים את האגוזים, צנוברים, פיסטוק ושום.
- תוך כדי טחינה מוסיפים בזיליקום, מלח ופלפל שחור עד לקבלת טחינה דקה מאוד ואז מוסיפים שמן זית בזירזוף דק מאוד עד לקבלת משחה ומרקם עדין.
- טועמים ומשפרים טעמים
- מעבירים לצנצנת - רצוי זכוכית ומכניסים למקרר.
הערה: אין דיוק בכמויות, ניתן להוסיף או להחסיר כל סוג של אגוזים. אך הצנוברים חובה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות