י"ד חשון התשפ"ה
15.11.2024
טעם נפלא

מתכון לממרח פסטו איטלקי

מתכון מעולה לממרח פסטו בהכנה ביתית, משולב בפיסטוקים ואגוזי לוז יחד עם בזיליקום, שום טרי וצנוברים מעניקים את הטעם הנפלא לפסטו הפופולרי

מתכון לממרח פסטו איטלקי
ממרח פסטו צילום: רפאל דדוש

מתכון לממרח פסטו איטלקי / רפאל דדוש

המצרכים לממרח פסטו איטלקי:

  • בזיליקום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שיני שום
  • צנוברים קלויים
  • פיסטוק קלוי
  • אגוזי לוז
  • שמן זית
  • שמן שומשום

אופן ההכנה לממרח פסטו איטלקי:

  1. שוטפים ומייבשים היטב צרורות בזיליקום
  2. במעבד מזון טוחנים את האגוזים, צנוברים, פיסטוק ושום.
  3. תוך כדי טחינה מוסיפים בזיליקום, מלח ופלפל שחור עד לקבלת טחינה דקה מאוד ואז מוסיפים שמן זית בזירזוף דק מאוד עד לקבלת משחה ומרקם עדין.
  4. טועמים ומשפרים טעמים
  5. מעבירים לצנצנת - רצוי זכוכית ומכניסים למקרר.

הערה: אין דיוק בכמויות, ניתן להוסיף או להחסיר כל סוג של אגוזים. אך הצנוברים חובה

בהצלחה רבה ובתאבון

 

         

 

מתכון ממרח פסטו

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}