מלא טעם
מתכון לעוגיות מגולגלות מבצק שוקולדי
מתכון נפלא לעוגיות מגולגלות במילוי של תמרים העשויות מבצק שוקולדי מושלם ומלא טעם
- מירב מלכה
- כ"ב סיון התשפ"ב

מגולגלות מבצק שוקולדי צילום: מירב מלכה
מתכון לעוגיות מגולגלות מבצק שוקולדי / מירב מלכה
המצרכים לעוגיות מגולגלות מבצק שוקולדי:
- 1 מחמאה
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
- קורט מלח
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 1 ק''ג קמח פחות כוס אחת
- 2 כפות קקאו
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה לעוגיות מגולגלות מבצק שוקולדי:
- בקערה מערבבים יחד את כל המצרכים מלבד הקמח
- מוסיפים בהדרגה את הקמח תוך כדי לישה עד לקבלת בצק רך ונעים
- עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים לקירור במשך שעתיים
- מחלקים את הבצק ל6 או 7 כדורים ומקמחים אותם מעט.
- מרדדים כל כדור בין שתי ניירות אפייה עד לקבלת מלבן גדול.
- מורחים על הבצק ממרח תמרים מפזרים קינמון ואגוזים טחונים ומגלגלים לרולדה
- חותכים את הרולדה לעוגיות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים עד כ 20 דקות עד להזהבה
- מוציאים מהתנור ומצננים היטב, מפזרים אבקת סוכר ומגישים
הערה: ניתן להמיר את המילוי בכל סוג של ממרח שאוהבים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות