יוקרתית ומרשימה
מתכון לפאי רועים אישי מרשים במיוחד
מזמינים אורחים לשבת? קבלו מתכון לתוספת מנה עיקרית מושלמת לסעודה, פאי רועים אישי לכל סועד בהגשה יוקרתית ומלאת רושם
- נועם זיגדון
- י"ח סיון התשפ"ב
פאי רועים אישי צילום: נועם זיגדון
מתכון לפאי רועים אישי מרשים במיוחד / נועם זיגדון
המצרכים לפאי רועים אישי מרשים במיוחד:
לפירה:
- 10 תפוחי אדמה בינונים עם הקליפה
- 25 גרם מרגרינה
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כפית כורכום
- ¼ כף מלח
- ½ כף טימין / פיטרוזליה יבשה אופציונלי
למילוי:
- ½ ק"ג בשר טחון
- 1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
- 4 שיני שום כתוש
- 1 כף פפריקה מתוקה/ חריפה
- ½ כף בהרט
- 1/2 צרור כוסברה
- 1/2 צרור פטרוזיליה
- ¼ כפית פלפל שחור
- 1 כפית מרק עוף
- ¼ כף מלח מלח
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה לפאי רועים אישי מרשים במיוחד:
- מבשלים את תפוחי האדמה במים עד לריכוך
- מוציאים את תפוחי האדמה ומקלפים רק את הקטע העליון של תפוח האדמה כשהוא לרוחב
- מרוקנים את פנים תפוח האדמה לקערה (משאירים מעט מתפוח האדמה שיהיה את מה למלא)
- מוסיפים לקערה עם תפוחי האדמה את המרגרינה והתיבול ומועכים היטב עד לקבלת פירה רך וחלק.
- מעבירים את הפירה לשקית זילוף עם צנטר כוכב.
הכנת המילוי:
- מטגנים את הבצל עד להשחמה ומוסיפים את הבשר הטחון, השום טרי כתוש, מלח, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, אבקת מרק וקצת כוסברה ופטרוזיליה.
- ממלאים את תפוחי האדמה במלית הבשר ומזלפים מעל בעזרת שקית זילוף את הפירה המתובל.
- מכניסים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200° למשך כ- 20 דקות עד להשחמה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות