לאירועים מיוחדים
מתכון לעוגת קרם ברולה
עוגה המתאימה לתבניות אישיות, ולהגשה באירועים מיוחדים, היא תעניק יוקרה לכל ארוחה חלבית חגיגית ותעניק סטייל וטעם משובח, מורכבת מתערובת גבינות על בסיס עוגיות כאשר מלמעלה שכבת סוכר מקורמל קריספי ומושלם
- חני לוין
- י' סיון התשפ"ב
קרם ברולה צילום: שרית אלבז
מתכון לעוגת קרם ברולה / שרית אלבז
המצרכים לעוגת קרם ברולה:
לברולה:
- 3-4 כפיות סוכר
לבסיס:
- 250 גרם ביסקוויטים טחונים לאבקה
- 125 גרם חמאה מוממסת
למלית:
- 500 גרם גבינה לבנה 5%
- 1 גביע גבינת נפוליאון
- 1 גביע שמנת חמוצה
- 1 כוס סוכר ( 200 גרם )
- 2 כפיות תמצית וניל
- ⅛ כפית מלח
- 5 ביצי L
- ½ כוס קורנפלור ( 70 גרם )
אופן הכנה לעוגת קרם ברולה:
- מחממים תנור ל- 170 מעלות ומשמנים את התבנית הרצויה.
- בקערה, מערבבים ביסקוויטים וחמאה ומהדקים לתבנית לדפנות.
- מכניסים לתנור ואופים 10 דקות, מוציאים ומצננים.
- בקערה נפרדת שמים את הגבינות, שמנת חמוצה, סוכר, סוכר וניל ומלח ומערבבים לאיחוד.
- מוסיפים ביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב עד להטמעתן בבלילה.
- מוסיפים קורנפלור ומערבבים לעיסה אחידה.
- יוצקים מעל הבסיס האפוי. (הביסקוויטים והחמאה בתהליך הראשוני)
- מנמיכים תנור ל - 160 מעלות ואופים 60-70 דקות עד שהעוגה זהובה ומעט רוטטת במרכז.
- מצננים כשעה בטמפרטורת החדר, מכסים עם ניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך - 4 שעות.
- בעת הגשת העוגה ישנם שתי אופציות:
- לחמם תנור ל - 250 מעלות במצב גריל, מפזרים סוכר בחלק העליון של העוגה ואופים 2 דקות עד לקרמול.
- מפזרים סוכר באופן שווה על העוגה ומחממים עם ברנר.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות