י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
בשרית מושלמת

מתכון למוקפץ אורז וחזה עוף בתיבול אסייאתי

לאוהדי המוקפצים: קבלו מתכון מושלם למוקפץ אסייאתי טעים וקל להכנה, משולב באורז, רצועות חזה עוף, גזר קצוץ ופטריות מתובלים בצ'ילי גרוס ורוטב סויה ויוצרים יחד מנה בשרית מושלמת וטעימה

מתכון למוקפץ אורז וחזה עוף בתיבול אסייאתי
מוקפץ אורז וחזה עוף בתיבול אסיאתי צילום: ורד כהן

מתכון למוקפץ אורז וחזה עוף בתיבול אסייאתי / המתכונים של ורד כהן

המצרכים למוקפץ אורז וחזה עוף בתיבול אסייאתי:

  • אורז מבושל לפי הכמות הרצויה
  • רצועות חזה עוף מתובלות ומבושלות
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 גזר קצוץ
  • 1 קופסת פטריות קצוצות
  • מעט צ'ילי גרוס
  • 4-5 כפות רוטב סויה

אופן ההכנה למוקפץ אורז וחזה עוף בתיבול אסייאתי:

  1. מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל והגזר עד להשחמה
  2. מוסיפים את הפטריות, צ'ילי גרוס ורוטב סויה ומערבבים היטב (ניתן להוסיף עוד סויה או מלח לפי הטעם.)
  3. מבשלים כ5 דקות נוספות ומכבים את האש.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

מתכון מוקפץ אורז מוקפץ

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}