בשרית מושלמת
מתכון למוקפץ אורז וחזה עוף בתיבול אסייאתי
לאוהדי המוקפצים: קבלו מתכון מושלם למוקפץ אסייאתי טעים וקל להכנה, משולב באורז, רצועות חזה עוף, גזר קצוץ ופטריות מתובלים בצ'ילי גרוס ורוטב סויה ויוצרים יחד מנה בשרית מושלמת וטעימה
- חני לוין
- י' סיון התשפ"ב
מוקפץ אורז וחזה עוף בתיבול אסיאתי צילום: ורד כהן
מתכון למוקפץ אורז וחזה עוף בתיבול אסייאתי / המתכונים של ורד כהן
המצרכים למוקפץ אורז וחזה עוף בתיבול אסייאתי:
- אורז מבושל לפי הכמות הרצויה
- רצועות חזה עוף מתובלות ומבושלות
- 1 בצל קצוץ
- 1 גזר קצוץ
- 1 קופסת פטריות קצוצות
- מעט צ'ילי גרוס
- 4-5 כפות רוטב סויה
אופן ההכנה למוקפץ אורז וחזה עוף בתיבול אסייאתי:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל והגזר עד להשחמה
- מוסיפים את הפטריות, צ'ילי גרוס ורוטב סויה ומערבבים היטב (ניתן להוסיף עוד סויה או מלח לפי הטעם.)
- מבשלים כ5 דקות נוספות ומכבים את האש.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות