מושלמת ומוצלחת
מתכון לצלעות ברוטב פיקנטי עם גרגירי חומוס ופטריות
מנה בשרית מושלמת ומוצלחת מתאימה כעיקרית לסעודת ערב שבת, קוביות בשר צלעות המתבשלות יחד עם גרגירי חומוס ופטריות ברוטב עגבניות אדום ופיקנטי
- חני לוין
- י' סיון התשפ"ב
צלעות ברוטב פיקנטי עם גרגירי חומוס ופטריות צילום: אורלי מוסאי
מתכון לצלעות ברוטב פיקנטי עם גרגירי חומוס ופטריות / אורלי מוסאי
המצרכים לצלעות ברוטב פיקנטי עם גרגירי חומוס ופטריות:
- גוש צלעות טרי שלוק במשך שעה וחצי
- 1 בצל קצוץ
- 3/4 סיר מים
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות
- מלח
- פפריקה מתוקה
- מעט פפריקה חריפה
- פלפל שחור
- 1.5 עד 2 כוסות חומוס גרגירים מושרה
- 1 קופסת פטריות
אופן ההכנה לצלעות ברוטב פיקנטי עם גרגירי חומוס ופטריות:
- מקררים את גוש הצלעות וחותכים לקוביות בינוניות
- מחממים סיר רחב ושטוח עם שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את קוביות הצלעות ומטגנים גם אותן עד להשחמה
- מוסיפים את המים ( 3/4 סיר), רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה ומעט חריפה, כוס וחצי -שתיים חומוס מושרה.
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים במשך שעה וחצי
- מוסיפים את קופסת הפטריות ומבשלים רבע שעה נוספת.
- יש להוסיף מים לפי הצורך.
- מגישים לצד אורז לבן ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות