לסעודה חלבית יוקרתית
מתכון לפשטידת ברוקולי מעולה
פשטידת ברוקולי חלבית וטעימה שניתן להמיר בה את הברוקולי לפטריות, בטטות ועוד, מתכון שמתאים ומייקר כל סעודה חלבית
- נועם זיגדון
- ג' סיון התשפ"ב

פשטידת ברוקולי צילום: נועם זיגדון
מתכון לפשטידת ברוקולי מעולה
המצרכים לפשטידת ברוקולי מעולה:
מתאים לתבנית בנונית 24-26
- ½ שקית ברוקולי של סנפרוסט מורתח במים עם מלח כ-5 דקות
- 1 שמנת חמוצה
- 4 ביצים L
- 1 קוטג'
- 1 גבינה 9%
- שמנת מתוקה 38%
- 250 גרם גבינה צהובה מגורדת או קשקבל
- 5 כפות מלאות קמח
- ½ כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה לפשטידת ברוקולי מעולה:
- בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים יחד לבלילה חלקה
- יוצקים לתבנית משומנת מחצית מכמות תערובת הגבינות
- מסדרים את הברוקולי ומעל יוצקים את שארית התערובת
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים כ- 35 דקות
אפשריות נוספות להמרה בברוקולי:
- לטגן בצל עם פטריות
- לפשטידה עם בטטה: 2 בטטות חתוכות לטבעות ומבשלות עם מלח עד לריכוך
- בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט: ורדה אטינגר
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות