מתכון לעוגיות בסקוטי עם פיצוחים
מתכון מעולה וטעים לעוגיות בסקוטי נדירות. משולבות במגוון פיצוחים ומעניקות לכם קינוח מושלם לצד כוס קפה
- חני לוין
- כ"ו אייר התשפ"ב
עוגיות ביסקוטי ופיצוחים צילום: עליזה עליון
מתכון לעוגיות בסקוטי עם פיצוחים / עליזה עליון
המצרכים לעוגיות בסקוטי עם פיצוחים:
- 2.5 כוסות קמח רגיל
- 1 כוס סוכר
- 2 ביצים L
- 2 חלמונים
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
- 1 כפית אבקת אפיה
- 2 שקיות סוכר וניל
- 2 כפות ליקר שיש בבית
- גרד לימון או תפוז (לא חובה),
- 1 חב' שוקולד מריר חתוך לקוביות קטנטנות
- 1/2 כוס פיסטוקים לא קלויים
- 1/2 כוס שקדים
- או תערובת של כל סוגי האגוזים שבורים גס
אופן ההכנה לעוגיות בסקוטי עם פיצוחים:
- בקערה, טורפים היטב את הביצים עם הסוכר ומוסיפים את יתר המצרכים
- לשים היטב עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק
- בעזרת ידיים רטובות יוצרים 2 כיכרות (כמו לחם) ומברישים אותן במעט שמן
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 175 מעלות
- אופים כחצי שעה עד להזהבה יפה
- מוציאים מהתנור ומצננים היטב עד לקירור מלאץ
- פורסים את הכיכרות לפרוסות דקות ומכניסים שוב לתנור על חום 150 מעלות ואופים כ15 דקות נוספות עד לייבוש
- הערה: ניתן להוסיף פירות יבשים קצוצים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות