תוספת נהדרת
מתכון לכרובית עם אפונה ברוטב עגבניות מיובשות
תוספת נהדרת לסעודת שבת מתכון לכרובית המתבשלת יחד עם אפונה ברוטב עגבניות מיובשות ומגוון תבליני הבית
- שולמית שחר
- כ"ו אייר התשפ"ב
כרובית עם אפונה ברוטב עגבניות מיובשות צילום: שולמית שחר
מתכון לכרובית עם אפונה ברוטב עגבניות מיובשות / שחר שולמית
המצרכים לכרובית עם אפונה ברוטב עגבניות מיובשות:
מידות אוניברסליות
- 1 קילו כרובית (אריזה קפואה)
- 1/2 קילו אפונה ירוקה (אריזה קפואה)
- מים עם שמן ומלח (לבישול הירקות)
- צנצנת מעדן עגבניות מיובשות(190 גרם)
- 1/3 כוס שמן
- 2/3 כוס מים רותחים
- 1 כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה לכרובית עם אפונה ברוטב עגבניות מיובשות:
- שוטפים את הירקות ומסננים אותם
- מרתיחים בסיר מים שמן ומלח ומבשלים בו תחילה את האפונה עד לריכוך ומסננים(לא שוטפים)
- ואחר כך מבשלים את הכרובית ומסננים (לא שוטפים)
- באותו סיר שבישלנו בו את הירקות שמים
- את מצרכי התיבול ומבשלים אותם עד לרתיחה ראשונית
- מוסיפים לסיר את האפונה והכרובית ומערבבים אותם בעדינות עם התיבול ומבשלים מספר דקות על להבה נמוכה עד לספיחת כל הטעמים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות