מתכון לטארטלטים ברוטב רויאל עם בצלים
מתכון לטארטלטים מלוחים במילוי של רוטב רויאל, בצל סגול ובצל ירוק, מעניקים לכם יחד תוספת טעימה ויוקרתית המתאימה לאירועים מיוחדים
- שולמית שחר
- כ"ד אייר התשפ"ב
טארטלאטים ברוטב רואיל עם בצלים צילום: שולמית שחר
מתכון לטארטלטים ברוטב רויאל עם בצלים / שחר שולמית
המצרכים לטארטלטים ברוטב רויאל עם בצלים:
- 1 חבילת טארטלטים מלוחים (24 יחידות באריזה)
לתיבול הבצל הסגול:
- 2 בצלים גדולים סגולים
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 3 כפות שמן
לתיבול הבצל הירוק:
- 1 חבילת בצל ירוק
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
- 3 כפות שמן
לרוטב רויאל:
- 250 גרם שמנת לבישול
- 1 ביצה גודל לארג'
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 2 כפות מחוקות קמח
- 1 כף שמן
אופן ההכנה לטארטלטים ברוטב רויאל עם בצלים:
- מקלפים את הבצלים הסגולים וחותכים אותם לרצועות
- מטגנים אותם עם השמן והתיבול עד הזהבה(מלח ופלפל שחור)
- מניחים בצד
- חותכים את הבצל הירוק לרצועות קטנות ומטגנים אותו עם השמן והתיבול עד הזהבה (מלח ופלפל שחור)
- מניחים בצד
- מערבבים את השמנת עם התיבול עד לאיחוד ויוצקים לכל טארטלט מרוטב הרויאל עד ל1/2 מגובהו.
- מניחים מעל הרוטב מעט בצל סגול ומעליו מעט בצל ירוק
- מפזרים מעליהם מעט שומשום ואופים את הטארטלטים 20 דקות על חום של 160 מעלות
- הערה: אם נשאר מהרוטב והבצלים ניתן להקפיא ולהנות מהם בהמון מאכלים ופשטידות.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות