קלה ומהירה במיוחד
מתכון לעוגת גבינה אפויה, נימוחה והכי רכה שיש
העוגה הזאת נימוחה ממש, פשוטה וקלה מאוד להכנה, ללא כל הפרדת ביצים או דברים מסובכים והיא מצליחה תמיד | מתכון לעוגת גבינה מושלמת שלא תפסיקו להכין
עוגת גבינה צילום: עליזה עליון
מתכון לעוגת גבינה אפויה נימוחה והכי רכה שיש / עליזה עליון
המצרכים לעוגת גבינה אפויה נימוחה והכי רכה שיש:
- 2 גבינה לבנה
- 2 שמנת חמוצה
- 5 ביצים
- 2 כפות גדושות קורנפלור
- 2 כפות גדושות פודינג וניל
- 1 שקית סוכר וניל
- 2 כפות גדושות קמח
- 1/2 כפית מיץ לימון
- גרידה מלימון 1
- 1 כוס סוכר
אופן ההכנה לעוגת גבינה אפויה נימוחה והכי רכה שיש:
- בקערה מערבבים את כל הגבינות ומוסיפים את יתר המצרכים, מערבבים היטב עד לקבלת קרם חלק.
- מעבירים את הבלילה לתבנית מלבן בינונית או לתבנית 24 או 26
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 220 מעלות ואופים במשך כ10 דקות.
- לאח''מ מורידים את חום התנור ל150 מעלות ואופים במשך כשעה נוספת.
- מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים עד לצינון.
- שומרים בקירור עד להגשה.
- בהגשה מפזרים אבקת סוכר ומתענגים.
הערות:
- ניתן להשתמש בכל גבינה גם 5% וגם 9%
- ניתן לצפות את העוגה בקרם - להקציף מיכל שמנת מתוקה עם חבילה פודינג וניל וכוס חלב קטנה ולזלף מעל.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 6 תגובות