תוספת נהדרת
מתכון לפסטרמה ביתית טעימה ומוצלחת
מחפשים לגוון בשולחן השבת? קבלו מתכון לפסטרמה ביתית משובחת וקלה להכנה, מתובלת בטוב טעם ובלי ללכלך את המטבח, מתאימה כתוספת נהדרת למנה עיקרית
- חני לוין
- י"א אייר התשפ"ב
פסטרמה ביתית צילום: ורד כהן
מתכון לפסטרמה ביתית טעימה ומוצלחת / המתכונים של ורד כהן
המצרכים לפסטרמה ביתית טעימה ומוצלחת:
- 1 חזה הודו גדול
- 1 כף מלח גרוס
- 1 כפית כמון
- 1 כפית פפריקה חריפה
- 1 כפית פלפל שחור
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כף חרדל דיזון
- 1 כף גדושה דבש
- 1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה לפסטרמה ביתית טעימה ומוצלחת:
- בקערה מכניסים את כל המצרכים ומערבבים היטב, כך שחזה העוף יקבל את התבלינים היטב.
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכסים בנייר כסף
- מניחים בצד או במקרר למשך כ3 שעות או למשך הלילה לספיחת טעמים.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כחצי שעה.
- לאח''מ מוציאים את נייר הכסף ואופים במשך 15 דקות נוספות ללא כיסוי.
- מוציאים מהתנור ומניחים כ15 דקות בצד לספיחת טעמים.
- פורסים לפרוסות דקות ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות