פתיח מנצח
מתכון לדג סלומון ברוטב אסייתי
מה יש בהם בדגים שהופכים אותם באופן טבעי לפתיח מנצח? אולי זה העושר הקולינרי, אולי המרקם העדין שלהם, מה שבטוח שהם הולכים מצוין עם כל תיבול שתחליטו להעניק להם | מתכון מעולה ומהיר לדג סלמון בתיבול אסייתי מושלם
- נועם זיגדון
- ח' אייר התשפ"ב
דג סלומון ברוטב אסייתי צילום: נועם זיגדון
מתכון לדג סלומון ברוטב אסייתי / נועם זיגדון
המצרכים לדג סלומון ברוטב אסייתי:
- 5 מנות דג סלמון
למירנדה:
- ¼ כוס שמן
- ¼ כפית פלפל שחור
- 3 כפות רוטב סויה
- 3 כפות רוטב טריאקי
- 4 שיני שום כתוש
- ½ כף מלח
- 2 כפות פפריקה מתוקה
- 1 כף פטרוזיליה יבשה
לקישוט:
- שומשום
- קצח
- פיסטוקים קצוצים
- אגוזים קצוצים
- שקדים קצוצים
אופן ההכנה לדג סלומון ברוטב אסייתי:
- משרים את הדגים כרבע שעה עם מים ומעט חומץ, שוטפים היטב וסוחטים מנוזלים
- בקערה, מכניסים את כל מצרכי המירנדה ומערבבים היטב לאיחוד.
- מניחים את חלקי הדג על תבנית אפייה ומורחים אותם מכל הכיוונים במירנדה
- מפזרים שומשום / קצח / פיסטוקים ומניחים בצד למשך כשעה לספיגת טעמים
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים כרבע שעה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות