מבשלים רמי לוי
מתכון לרוסטביף אנטריקוט עם גזרים במייפל
לפאר ולרומם את שולחן החג: רוסטביף אנטריקוט עם גזרים במייפל, עם טעמים עשירים ומגוונים
- בחדרי בשיתוף רמי לוי
- י"ב ניסן התשפ"ב
רוסטביף צילום: יח"צ
RL ROAST BEEF FEX
מצרכים :
1 נתח אנטריקוט במשקל 1.5-2 קילו
4 כפות חרדל גרגירים
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית
לגזרים:
1 חבילה גזרים צבעוניים שטופים היטב וחצויים לאורכם
4 בצלים גדולים פרוסים לרבעים
1 כפית שום כתוש
1/4 כוס מייפל
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח גס
5 גבעולי טימין
ההכנה:
מורחים היטב את נתח האנטריקוט בחרדל, שמן זית מלח ופלפל וצולים היטב על מחבת או סיר רחב מכל הצדדים עד לקבלת צבע שחום
מערבבים בקערה את הגזרים ורבעי הבצלים עם מרכיבי הרוטב שלו
מניחים בתבנית אפייה את נתח האנטריקוט עם גזרים, טימין ובצלים מסביב
צולים 40 דקות ב- 170 מעלות
ממתינים כ- 15 דקות לפני פריסת הבשר ומגישים לצד גזרים .
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות