מבשלים רמי לוי
מתכון לצלעות כבש בציפוי פיסטוק
מיוחד ולמבינים בלבד: רמי לוי עם מתכון לצלעות כבש בציפוי קריספי של פיסטוק טרי, לצד תפו"א עם בטטות
- בחדרי בשיתוף רמי לוי
- ל' ניסן התשפ"ב
צלעות כבש צילום: באדיבות המצלם
מתכון רמי לוי
מצרכים:
1 כתר של צלעות כבש – כ- 8 צלעות
להברשה:
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות חרדל חלק
מלח
פלפל שחור
2 כפות עלי טימין
לציפוי: מערבבים יחד
1 כוס פיסטוק קלוף לא קלוי קצוץ דק בפולסים
4 כפות פירורי לחם
1/2 כף שום גבישי
1/2 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
4 כפות עלי טימין
להגשה: רבעי תפוחי אדמה ובטטה צלויים בשמן זית ומלח גס, חסה מסולסלת- לאליק
אופן ההכנה:
מברישים את כתר הצלעות בחרדל, מלח, פלפל וטימין
מטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב
מערבבים את מרכיבי הציפוי מניחים על מגש ומצמידים אל כתר הצלעות
מעבירים את כתר הצלעות לתבנית עם נייר אפייה ואופים 40 דקות ב- 160 מעלות.
פורסים ומגישים לצד תפוחי אדמה בטטה וחסה מסביב.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות