מתכון לעוגת פרג גבוהה כשרה לפסח
מתכון מיוחד לפסח: עוגת פרג גבוהה ומוצלחת בשילוב פרג ובציפוי של גנאש שוקולדי מושלם תקבלו מאפה פסחי מתוק ומלא עניין
- נועם זיגדון
- א' ניסן התשפ"ב
- 4 תגובות
עוגת פרג צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגת פרג גבוהה כשרה לפסח / נועם זיגדון
המצרכים לעוגת פרג גבוהה כשרה לפסח:
כוס מדידה חד פעמית חמה
תבנית 24-26 או חד פעמית בנונית
לעוגה:
- 5 ביצים
- 1.5 כוסות סוכר
- 1 כוס פרג שלם
- 1/2 כוס מים
- קליפה מתפוז שלם חתוכה לקוביות קטנות
- 1/2 כוס שמן
- 3/4 כוס מיץ תפוזים
- 1 סוכר וניל
- 1.5 כוסות קמח מצות
- 1 אבקת אפיה
- לציפוי השוקולד:
- 1 חב' שוקולד מריר (100 גר')
- 1/2 מיכל קצפת צמחית
אופן ההכנה לעוגת פרג גבוהה כשרה לפסח:
- מפרידים את הביצים
- את החלבונים מקציפים עם 1/2 כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב
- בקערת החלמונים מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים היטב לאיחוד.
- מעבירים את תערובת החלמונים לקצף ומערבבים באיטיות בתנועות קיפול עד לאיחוד.
- מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ-45 דקות .
הכנת ציפוי שוקולד:
- ממיסים את השוקולד עם הקצפת הצמחית ומערבבים לאיחוד, מורחים מעל העוגה ומכניסים לקירור להתייצבות.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות