תתענגו על כל ביס
מתכון לקוגל אטריות ירושלמי פיקנטי
אוהבים קוגל אטריות? קבלו מתכון מוצלח לקוגל ירושלמי בתיבול פיקנטי ומשובח שיעניק לכם עטם מיוחד לכבוד שבת קודש
קוגל אטריות ירושלמי פיקנטי צילום: רותי במטבח
מתכון לקוגל אטריות ירושלמי פיקנטי / רותי במטבח
המצרכים לקוגל אטריות ירושלמי פיקנטי:
כוס מדידה ח"פ קר
- 1 חבילת אטריות דקות
- 1 כוס שמן
- 1.5 כוסות סוכר
- 1.5 כפות פלפל שחור
- 1 כף מלח
- 6.5 כוסות מים רותחים
- 4 ביצים
אופן ההכנה לקוגל אטריות ירושלמי פיקנטי:
- מחממים סיר עם שמן ומוסיפים כוס סוכר, משחימים את הסוכר עד לקבלת גוון נס קפה.
- מוסיפים את המים הרותחים, חצי כוס סוכר, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
- מביאים לרתיחה ומוסיפים את האטריות, מבשלים במשך 15 דקות ומכבים את האש.
- ממתינים לצינון מלא ומוסיפים את הביצים.
- מערבבים היטב לאיחוד ומעבירים לשתי תבניות אינגליש קייק.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות, ואופים במשך שעה בדיוק
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 8 תגובות