מהירה ומוצלחת
מתכון לפשטידת גבינות בטטות וחצילים
מתכון מעולה לפשטידה חלבית מושלמת, שילוב של גבינות, עם בטטות וחצילים אפויים מעניקים לכם טעם מיוחד לסעודה חלבית או לארוחת בוקר מפנקת
- שולמית שחר
- י"ח אדר ב' התשפ"ב

פשטידת גבינות בטטות וחצילים צילום: שולמית שחר
מתכון לפשטידת גבינות בטטות וחצילים / שחר שולמית
המצרכים לפשטידת גבינות בטטות וחצילים:
מידות אוניברסליות
2 תבניות טפלון בקוטר 24 סנטימטר
- 1 כוס חלב
- 1/2 כוס שמן
- 6 ביצים גודל לארג'
- 20 גרם אבקת אפיה
- 2.5 כוסות קמח
- 250 גרם בטטה אפויה ומתובלת
- 250 גרם חציל קלוף אפוי ומתובל
- 200 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 100 גרם גבינה מלוחה מגורדת
אופן ההכנה לפשטידת גבינות בטטות וחצילים:
- מניחים בקערה את החלב עם השמן והביצים ומערבבים היטב
- מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים יוצקים את המסה ל2 תבניות טפלון משומנות
- אופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות כ50 דקות או עד הזהבה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות