נשנוש מתוק
מתכון לעוגיות מסולסלות - מינצ'ונלה
עוגיות מוצלחות שמתאימות לכל חג, מצופות באבקת סוכר או סירופ מתוק ושומשום, מתאימות כנשנוש מתוק או כתוספת למשלוחי מנות מפנקים
- נועם זיגדון
- י"א אדר ב' התשפ"ב
עוגיות מסולסלות צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגיות מסולסלות - מינצ'ונלה / נועם זיגדון
המצרכים לעוגיות מסולסלות - מינצ'ונלה:
- ½-2 כוסות קמח
- 2 כפות שמן
- 2 ביצים L
- 2 חלמונים
- 2 כפות ברנדי
- 2 סוכר וניל
- קורט מלח
לסירופ: (למעוניינים)
- 1 כוס סוכר
- 3/4 כוס מים
- מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה לעוגיות מסולסלות - מינצ'ונלה:
- בקערה לשים היטב את כל המצרכים לבצק חלק
- מכניסים למקרר לחצי שעה
- מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה דק בעובי 2 מ"מ
- חותכים רצועות באורך 10 ס"מ וברוחב 2 ס"מ
- חורצים בסכין חריץ במרכז ומשחילים צד אחד לתוך החריץ
- מחממים מחבת עם שמן ומטגנים משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב
- מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים
למעוניינים לטבול בסירופ:
הכנת הסירופ:
- מבשלים על האש את המרכיבים במשך כ-20 דקות עד לקבלת סירופ חלק.
- טובלים את העוגיות ומפזרים שומשום
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות