י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
נשנוש מתוק

מתכון לעוגיות מסולסלות - מינצ'ונלה

עוגיות מוצלחות שמתאימות לכל חג, מצופות באבקת סוכר או סירופ מתוק ושומשום, מתאימות כנשנוש מתוק או כתוספת למשלוחי מנות מפנקים

מתכון לעוגיות מסולסלות - מינצ'ונלה
עוגיות מסולסלות צילום: נועם זיגדון

מתכון לעוגיות מסולסלות - מינצ'ונלה / נועם זיגדון

המצרכים לעוגיות מסולסלות - מינצ'ונלה:

  • ½-2 כוסות קמח
  • 2 כפות שמן 
  • 2 ביצים L
  • 2 חלמונים
  • 2 כפות ברנדי
  • 2 סוכר וניל
  • קורט מלח

לסירופ: (למעוניינים)

  • 1 כוס סוכר
  • 3/4 כוס מים
  • מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה לעוגיות מסולסלות - מינצ'ונלה:

  1. בקערה לשים היטב את כל המצרכים לבצק חלק
  2. מכניסים למקרר לחצי שעה
  3. מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה דק בעובי 2 מ"מ
  4. חותכים רצועות באורך 10 ס"מ וברוחב 2 ס"מ
  5. חורצים בסכין חריץ במרכז ומשחילים צד אחד לתוך החריץ
  6. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב
  7. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים

למעוניינים לטבול בסירופ:

הכנת הסירופ:

  1. מבשלים על האש את המרכיבים במשך כ-20 דקות עד לקבלת סירופ חלק.
  2. טובלים את העוגיות ומפזרים שומשום

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון עוגיות סירופ

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}