לכבוד שבת קודש
מתכון לדגים מרוקאים עם פלפלים ירק ועגבניות
לכבוד שבת קודש מתכון לדגים מרוקאיים טעימים ומוצלחים, בשילוב של פלפלים, ירק קצוץ, פרוסות עגבניות ופולים, מתכון קל להכנה ומהיר
- נועם זיגדון
- ח' אדר ב' התשפ"ב
דגים מרוקאים עם פלפלים ירק ועגבניות צילום: נועם זיגדון
מתכון לדגים מרוקאים עם פלפלים ירק ועגבניות / נועם זיגדון
המצרכים לדגים מרוקאים עם פלפלים ירק ועגבניות:
- 6-7 חתיכות של דג מושט
- 2 גמבות פרוסות
- פלפל חריף ירוק פרוס
- 2-3 עגבניות בשלות פרוסות
- ½ ראש שום פרוס
- 1 צרור כוסברה קצוצה
- 1 פפריקה מתוקה
- ½ כפית פפריקה חריפה
- 2 כוסות פול ירוק טרי או קפוא
- ½ כפית כורכום
- ¼ כף מלח
- ½ כפית אבקת מרק
- ½ כוס מים
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה לדגים מרוקאים עם פלפלים ירק ועגבניות:
- מניחים בתחתית הסיר את הגמבות, השום, ¾ צרור כוסברה קצוצה, הפול, העגבניות והפלפל חריף
- מלמעלה מסדרים את הדגים
- מערבבים את הפפריקה, הכורכום, המלח, השמן והמים ושופכים מעל הדגים
- מפזרים את יתר הכוסברה ומכסים בנייר כסף
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 200° ואופים במשך כחצי שעה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות