י"ד חשון התשפ"ה
15.11.2024
לכבוד שבת קודש

מתכון לדגים מרוקאים עם פלפלים ירק ועגבניות

לכבוד שבת קודש מתכון לדגים מרוקאיים טעימים ומוצלחים, בשילוב של פלפלים, ירק קצוץ, פרוסות עגבניות ופולים, מתכון קל להכנה ומהיר

מתכון לדגים מרוקאים עם פלפלים ירק ועגבניות
דגים מרוקאים עם פלפלים ירק ועגבניות צילום: נועם זיגדון

מתכון לדגים מרוקאים עם פלפלים ירק ועגבניות / נועם זיגדון

המצרכים לדגים מרוקאים עם פלפלים ירק ועגבניות:

  • 6-7 חתיכות של דג מושט
  • 2 גמבות פרוסות
  • פלפל חריף ירוק פרוס
  • 2-3 עגבניות בשלות פרוסות
  • ½ ראש שום פרוס
  • 1 צרור כוסברה קצוצה
  • 1 פפריקה מתוקה
  • ½ כפית פפריקה חריפה
  • 2 כוסות פול ירוק טרי או קפוא
  • ½ כפית כורכום
  • ¼ כף מלח
  • ½ כפית אבקת מרק
  • ½ כוס מים
  • ¼ כוס שמן

אופן ההכנה לדגים מרוקאים עם פלפלים ירק ועגבניות:

  1. מניחים בתחתית הסיר את הגמבות, השום, ¾ צרור כוסברה קצוצה, הפול, העגבניות והפלפל חריף
  2. מלמעלה מסדרים את הדגים
  3. מערבבים את הפפריקה, הכורכום, המלח, השמן והמים ושופכים מעל הדגים
  4. מפזרים את יתר הכוסברה ומכסים בנייר כסף
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש על 200° ואופים במשך כחצי שעה

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון דגים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}