משובח וטעים
מתכון למרק עדשים כתומות עם שעועית ובשר
מרק משובח ומלא עניין: שילוב של עדשים כתומות המתבשלות יחד עם עגבניות מרוסקות, ירק קצוץ, שעועית לבנה וקוביות בשר עסיסיות, המתובלים במגוון תבליני הבית ומעניקים לכם ארוחה בשרית מושלמת
- שולמית שחר
- ז' אדר ב' התשפ"ב
מרק עדשים כתומות עם שעועית ובשר צילום: שולמית שחר
מתכון למרק עדשים כתומות עם שעועית ובשר / שולמית שחר
המצרכים למרק עדשים כתומות עם שעועית ובשר:
מידת כוס חד פעמית סטנדרטית לשתיה קרה
- 3 כוסות עדשים כתומות
- 9 כוסות מים
- 1 קופסת עגבניות מרוסקות בתוספת בצל (800 גרם)
- 1/2 קילו בשר אדום מבושל כמו גולש או פילה מדומה (אופציונלי)
- 1/2 כוס שמן
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית כורכום
- 1 קופסת שעועית לבנה ברוטב עגבניות (580 גרם)
- 1 חבילת פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה למרק עדשים כתומות עם שעועית ובשר:
- שוטפים היטב ומסננים את העדשים.
- שמים אותן בסיר יחד עם כל המצרכים, מלבד השעועית והפטרוזיליה
- מבשלים עד לריכוך של העדשים
- מוסיפים את השעועית לכמה דקות נוספות של בישול
- מוסיפים את הפטרוזיליה ומתענגים
הערה: מי שאוהב מרק דליל יותר מוסיף מים לפי טעמו
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות