מהיר וקל להכנה
מתכון לדג סלמון בדבש וחרדל
מתכון מוצלח לדג סלמון משובח ומלא עניין, שילוב של חרדל ודבש יחד עם מגוון תבליני הבית בשילוב שומשום שחור מעניקים לכם מנת פתיחה טעימה במיוחד
- שולמית שחר
- א' אדר ב' התשפ"ב
דג סלמון בדבש וחרדל צילום: שולמית שחר
מתכון לדג סלמון בדבש וחרדל / שולמית שחר
המצרכים לדג סלמון בדבש וחרדל:
- 5 יחידות דגי סלמון ללא עור שטופים
- 4 כפיות חרדל
- 4 כפות דבש
- 1 כפית מלח
- 1 כף פפריקה מתוקה גרוסה
- 1 כפית פלפל 4 העונות
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 2 כפות שומשום שחור
- 4 כפות שמן
אופן ההכנה לדג סלמון בדבש וחרדל:
- מניחים בסיר שטוח או במחבת את הדגים
- מפזרים מעליהם את התיבול ומבשלים על אש נמוכה במשך כחצי שעה
- מידי פעם מרימים בכף את הרוטב מתחתית הסיר ויוצקים על הדגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות