י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
קלאסי וטעים

מתכון לפאי תפוחים עם טעמים נהדרים

הוא המתכון הקלאסי והמתבקש, אבל הוא אף פעם לא מאכזב - קבלו מתכון לפאי תפוחים נפלא

מתכון לפאי תפוחים עם טעמים נהדרים
פאי תפוחים צילום: באדיבות המצלם

מצרכים למלית:

20 ג' חמאה

3/4 כוס סוכר חום

5 תפוחי עץ סמיט מקולפים

מעט מיץ לימון

קינמון

תמצית וניל

4 כפות שקדים טחונים.

מבשלים הכל עד רכות ומניחים בצד להתקררות קלה.

לבצק

3 כוסות קמח

200 ג' חמאה

3 כפות סוכר

1 כפית א. אפייה

1/2 כוס מים.

אופן ההכנה

לשים את הכל יחד עד קבלת בצק, מכניסים לקירור ל20 דקות.

לאחר מכן מקמחים את משטח העבודה, מחלקים את הבצק ל2.

1/2 מרדדים ומניחים מעל התבנית של הפאי ושמים את המלית של התפוחים. את ה1/2 השני מרדדים, חותכים לרצועות ומסדרים בצורה של שתי וערב.

מכניסים לתנור שחומם מראש 180° למשך כ 25 דקות.

לאחר האפייה מצננים ומפזרים אבקת סוכר.

הכירו את דביר קמחי>>>




מתכון לפאי תפוחים איגוד הקולינריה הכשר

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}