קלאסי וטעים
מתכון לפאי תפוחים עם טעמים נהדרים
הוא המתכון הקלאסי והמתבקש, אבל הוא אף פעם לא מאכזב - קבלו מתכון לפאי תפוחים נפלא
- דביר קמחי
- כ"ח אדר א' התשפ"ב
פאי תפוחים צילום: באדיבות המצלם
מצרכים למלית:
20 ג' חמאה
3/4 כוס סוכר חום
5 תפוחי עץ סמיט מקולפים
מעט מיץ לימון
קינמון
תמצית וניל
4 כפות שקדים טחונים.
מבשלים הכל עד רכות ומניחים בצד להתקררות קלה.
לבצק
3 כוסות קמח
200 ג' חמאה
3 כפות סוכר
1 כפית א. אפייה
1/2 כוס מים.
אופן ההכנה
לשים את הכל יחד עד קבלת בצק, מכניסים לקירור ל20 דקות.
לאחר מכן מקמחים את משטח העבודה, מחלקים את הבצק ל2.
1/2 מרדדים ומניחים מעל התבנית של הפאי ושמים את המלית של התפוחים. את ה1/2 השני מרדדים, חותכים לרצועות ומסדרים בצורה של שתי וערב.
מכניסים לתנור שחומם מראש 180° למשך כ 25 דקות.
לאחר האפייה מצננים ומפזרים אבקת סוכר.
הכירו את דביר קמחי>>>
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות