"יצא אוכל זוועה? אל תתרגשו": הכירו את דביר קמחי
מדי שבוע אנו מציגים בפניכם שפים חרדים מתוך איגוד הקולינריה הכשר • היום נכיר את דביר קמחי, שעזב את תחום הביטוח והפיננסים לטובת החלום הגדול - המטבח
- אליקים דהן כתבה מקודמת
- כ"ח אדר א' התשפ"ב
כמה זמן את/ה כבר במטבח כמקצוע?
לפני כ 3 שנים עשיתי הסבת מקצוע , ועברתי מתחום הביטוח והפיננסים לעולם המטבח. למדתי טבחות סוג 1 בדן גורמה .
מה הייתה העבודה הראשונה שלך?
מטבח מוסדי של משרד הביטחון, 4000 מנות צהריים ו -1000 לערב.
האם כל חייך בישלת כשר?
כן.
מה היה הרגע הכי מרגש בקריירה שלך?
האירוע הראשון שהוצאתי, לא ישנתי 48 שעות לפני וכ"כ התרגשתי שנפלו לי דברים מהידיים.
אבל ב"ה קיבלתי פידבקים ממש טובים.
מה העצה הכי טובה שקיבלת בחיים בתחום הקולינרי?
שגם אם האוכל יוצא זוועה – לא להתרגש מזה, אלא להמשיך ולהסתכל קדימה, לא ליפול מזה
נשמח להכיר אותך קצת יותר לעומק:
מה הסיבה שהתחברת לאיגוד הקולינריה הכשר?
מההיכרות שלי עם השף – אני יודע שאקבל כלים מקצועיים
ואשפר את היכולות המקצועיות שלי באמצעות האיגוד
מה אתה אוכל כשאתה לא בעבודה?
מלא שטויות לצערי.
באיזה סגנון את/ה מבשל/ ת היום?
ביתי אותנטי
למי היית רוצה לבשל?
למי לא?
מה היה האוכל הכי מוזר ש אי פעם בישלת?
וואי, פעם אחת הכנתי שווארמה ובטעות במקום פפריקה שמתי קקאו.
באיזו מדיה הכי קל לעקוב אחריך?
פייסבוק ואינסטגרם.
ולסיום תוכניות לעתיד:
איפה תהיי/ה עוד 10 שנים?
הייתי רוצה שתהיה לי את היכולת המקצועית ללמד ולהעביר קורסים מקצועי, ואולי אפילו גם לעזור ולייעץ למטבחים.
מה הכנת לנו?
מתכון לפאי תפוחים>>>
דביר קמחי הוא מנהל אגף הדתי לאומי באיגוד הקולינריה הכשר, האגף נוסד על ידי הבנה שלפעמים גם למגזר שלכאורה נראה דומה יהיו דרישות שונות.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות