עיקרית קלאסית
מתכון לעוף עם אפונה עדינה וירקות
מתכון קלאסי לעוף ברוטב אפונה, בשילוב מגוון ירקות משובחים המוסיפים ומעניקים למנה טעם מוצלח יותר, בהגשה לצד קוסקוס או אורז לבן תקבלו ארוחת צהרים מושלמת
- נועם זיגדון
- כ"ז אדר א' התשפ"ב
- 1 תגובות
עוף עם אפונה וירקות צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוף עם אפונה עדינה וירקות / נועם זיגדון
המצרכים לעוף עם אפונה עדינה וירקות:
- 8 מנות עוף שוקיים / כרעיים
- 1 בצל פרוס דק
- 5 שיני שום פרוסות
- אפונה טרייה או שקית סנפרוסט
- 1 בטטה חתוכה לקוביות
- 2 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
- 8 בצלים קטנים
- 2 גבעולים של סלרי כולל העלים
- 4-5 פלפל אדום מתוק/ חריף יבש
- צרור כוסברה
- ½-1 כוסות מים
- אבקת מרק בצל / עוף
- פלפל שחור
- כורכום
- מלח
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה לעוף עם אפונה עדינה וירקות:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה נאה
- מוסיפים את העוף ומטגנים משני צדדים
- מוסיפים את השום והכורכום ומטגנים מעט
- מוסיפים את המים, האפונה והירקות ומתבלים
- מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה במשך כשעה
- מגישים לצד קוסקוס, אורז או כל מה שאוהבים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות